La crisi de les grans menjadores municipals

Una de les modernes menjadores municipals actuals supervisada per l’atenta mirada del comisari polític de torn

Un alt càrrec de la política municapal badalonina em confessava fa poc que no s’explicava com la gent de CIU havia pogut superar la llarga travessia dels vuit anys a l’oposició a la Generalitat de Catalunya. A mi també se’m fa difícil comprendre-ho, la veritat.
A Badalona, pel maig li començarà a passar el mateix al PSC, l’altra gran menjadora de casa nostra. Serà qüestió de que hi posin imaginació… cosa que no és el seu fort, ja ho sé. Jo els proposo “The Automatic Chook Feeder” perquè s’hi vagin acostumant. Molt més discret que les menjadores actuals, d’acord. Però és que els temps no estan per despeses desmesurades i amb la gentada que anirà de pet al carrer, els actuals menjadors… no sé, semblarien desproporcionats.
Caldran canvis dràstics. Pel cap baix els pocs pollastres socialistes que quedin s’hauran de servir ells mateixos el pinso -prou de luxes innecessaris- i crec que aquesta eina els podrà ser d’utilitat. Eh? De res. Servidor de vostès.

La meva proposta per temps de crsis: The Automatic Chook Feeder

Posted on gener 12, 2011, in badaleak, Badalona, CIU, Fent bullir l'olla, Menjadora política, Pep Mita, PSC and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: