L’alcalde Serra no és l’alcalde Serra

Seguint l’estela de tota la gent desagraïda de Badalona que m’ha precedit a l’hora de valorar la feina de l’alcalde Serra en aquests darrers anys, deixin que trenqui una llança a favor seu i no li clavi.

Mai abans cap home sol o un sol home havia fet en menys de quatre anys el que l’alcalde Serra ha fet –no se’l confongui pas amb Jordi Serra que és l’actor que l’encarna tan i tan bé–. Tal i com canten els fulletons que dia sí dia també els meus runyons es queixen de collir del terra de l’entrada de casa, gràcies a l’alcalde Serra tenim escoles bressol, festes variades, serralades marines, renovades rambles llarguíssimes, mercats nous, carrers més amples, emcombraries més netes, una nova platja, unes renovades onades, una nova sorra, un nou sol, una nova lluna, un nou univers sencer! Déu meu! I tot això ho ha fet tot sol! Tot sol! I amb la modèstia de deixar-se ajudar una miqueta per Ferran Falcó, Mateu Chalmeta i Cosme Modolell, els tres partits que junt amb el PSC governen a Badalona.

I ara, les enquestes no li són favorables! Vinga home! On és la justícia en aquest món?

L’alcalde Serra no és l’alcalde Serra, l’alcalde Serra és un remake de John Wayne a High Noon, Sol davant del perill…

Posted on Març 29, 2011, in badaleak, Badalona, Fent bullir l'olla, Pep Mita, PSC and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. hehehe, que hiperbòlic tot plegat!

    No et queixeràs dels fulletons! Les fotos són ben “bartletianes”!

    Per cert, el de sol davant el perill no era en Gary Cooper?

  2. Les fotos ‘totes’, els fulletons, Gary Cooper acceptant el paper que havia d’interpretar John Wayne, Jordi Serra interpretant el paper de Maite Arqué, Jo treballanr a la vegada per la democràcia, la meva filla i la cadena HBO (qui sóc, realment???), en fi… la veritat és hiperbòlica, però bartletiana;)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: