Treure les rodetes del darrera a la bicicleta

Els nens petits que van en bicicleta al costat dels seus pares se’ls pot diferenciar en dues categories: els que porten rodetes al darrera i els que no. Els primers van pedalant ordenadament al costat dels pares i poca cosa més. Els segons van més per lliure i tot i que son petits, sovint s’escapen i costa Déu i ajut atrapar-los.

Bé, a Badalona, la classe política sencera amb els seus polítics, periodistes, opinadors, assistents, organismes, clienteles i grupúsculs ortodoxes tronats han anat amb bicicleta amb rodetes al darrera durant trenta anys. Però ara, ens aquests darrers temps, alguns partits i ciutadans sembla que s’atreveixen a pedalar sense ajudes, sense rodetes. I jo que me’n congratulo. Ajudem-los! Badalona pot ser la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, però sovint no ho sembla i en part és per la seva gran dependència del que es decideix o no a Can Fanga, que no és només el suministrador principal de rodetes, sinó qui posa caminadors i bolquers gratuïtament a qui els demana i a qui no. És hora d’anar d’una vegada a la recerca de la independència –de Catalunya també–, però sobretot i primer de la nostra ciutat.

Cal anar per lliure i cal estar preparats per els genolls amb crostes de moltes criatures. És imprescindible per fer-nos grans. Per aprendre a pedalar cal ensopegar moltes vegades. A veure si encara ens trobarem amb la independència de Catalunya al davant i a Badalona anirem encara amb bolquers.

Posted on Abril 12, 2011, in badaleak, Badalona, Fent bullir l'olla, Pep Mita and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: