García Albiol renuncia a l’alcaldia de Badalona

Per primera vegada en el que duem de democràcia un candidat, en concret el que encapçala la llista del PP a Badalona, renuncia explícitament a l’alcaldia de la seva ciutat.

Ja sabem que no és sempre de la llista més votada d’on surt l’alcalde d’una ciutat. En democràcia, quan es começa a comptar, manen les matemàtiques. I mai abans com en aquesta vegada la justícia, la música i la poesia havien anat de bracet dels números. És curiós que quan tot apunta que el guanyador en vots de les eleccions de Badalona serà el PP, l’inefable García Albiol no hagi ni tan sols intentat rectificar la seva versió xenòfoba sobre el problema real de delinquència que pateix la nostra ciutat.

Tant els costa dir que s’han equivocat d’estratègia? O potser ja és massa tard… Perquè ja em direu quina força es voldrà retratar fent possible que el personatge en qüestió arribi a la cadira més alta de la casa de la vila! La pobra força política que dubtés ni que fos uns segons a l’hora d’emetre el seu vot, encara que fos abstenint-se, se l’anomeraria i senyalaria pel seu nom. Nom que no cal que especifiqui en un bloc que s’emet en horari familiar.

I ja veus, Falcons, Serras, Saguesos i Estruchs, condemnats a entendre’s per mirar que no se’ls caguin les gavines al damunt durant els propers quatre anys de nostre senyor!

Posted on Mai 9, 2011, in Accent, badaleak, Badalona, CIU, ERC, Fent bullir l'olla, ICV-EUiA, JERC, Pep Mita, PSC, Rcat and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentaris.

 1. Bon dia!
  en quant a l’última part del post… no n’estic segur. Vol dir això que PSC-CiU han de decidir si l’acalde és en Serra per tenir més vots que CiU, o si l’alcalde és en Falcó perquè no es decanti pel PP?

  I si ens toca fer alcalde a en Falcó, a qualsevol preu? Sense exigir uns mínims? I què passa si no accepta unes condicions que considerem mínimes per poder defensar, davant la nostra gent, que em votat a en Falcó perquè la política de facto d’en Falcó serà diferent de la del PP? (no només en immigració, que és important però no suficient)

  Per altra banda que el PP tingués l’alcadia sería una derrota moral de la democràcia ben entesa, i el model Le Pen es ratificaria com a model d’éxit i s’eportaria immediatament a altres ciutats de Catalunya.

  Crec que la situació, segons com quedi, s’haurà de meditar amb calma i, sobretot, amb els militants i simpatitzants.

  Salut!
  Alberto

 2. Bon dia! Estic d’acord amb el que dius, amb tot. Res ha de ser a qualsevol preu. I jo no crec capaç al PP, ni de saber encendre els llums a la nit i menys d’apagar-los al matí.

  Jo no milito en cap partit ni coalició. Dono un cop de mà a Accent i ERC i ja està. Simpatitzo amb ICV i EUiA i ja està. Em saludo amb els del PSC i CiU i ja està. Ara bé, si milités, no entendria que García Albiol fos alcalde amb l’ajut de qui fos. Senzillament no ho entendria. És l’única cosa que dic.

  Ara, la derrota moral ja és que segurament serà la força més votada a Badalona!

  Meditem amb calma, sí, però algunes línies vermelles no es poden trespassar a risc de fer-nos mal.

  Salut!
  Pep

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: