Volem un camp de golf al Gorg, o no?

Per què no? Ja hi tenim la fantasmada del Port entre d’altres. Terreny n’hi ha de sobres. Ara mateix, els pisos ‘d’alta qualitat’ que algun cartell encara anuncia, no crec que s’hi comencin a fer en els propers anys. La gespa? No cal. Es pot fer un camp de golf sense gespa, s’ha d’innovar. Per què no?

Doncs, perquè ningú ho ha demanat. Badalona no destaca precisament per la seva afició al golf. No el necessitem per res i faria més nosa que servei. Un trasto més. Un ‘pongo’ gegantí no el vol ningú. Però el món de la política cultural és terreny abonat per les grans fantasmades! I la veritat, a hores d’ara, que només he estat capaç de consultar un sol programa electoral de les 18 formacions que es presenten a les properes eleccions municipals –on són els programes? ja no se’n fan?–, doncs mireu, em fa una mica de por no saber les propostes culturals de la resta de partits polítics. Digueu-me tiquismiquis, però hi ha un paio, en Joan Blanch, que s’hi presenta! I ja vam tenir un alcalde amb el mateix nom que una mica més ens plantifica un camp de golf als nassos! Sí o no?

Jo el que vull és un cinema públic. Tothom el demana. No és gens car. Es pot autogestionar fàcilment. Tenim auditoris públics on ubicar-lo. Tenim un festival de cinema molt bo, però que dura només una setmana…

Volem veure el Masters Golf Tournament d’Augusta en 3D, en directe i gratis en el Blas Infante! Això sí que és una fantasmada possible i barata!

Posted on Mai 10, 2011, in badaleak, Badalona, Camp de Golf, Fantasmada, Fent bullir l'olla, Pep Mita and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: