He tingut un somni! Ferran Falcó era l’alcalde!

A veure, després de la migdiada al balcó de casa amb les paraules de Ferran Falcó a TV3, descartant –de facto– no impedir que el PP pugués fer-se amb l’alcaldia i amb la visió de les cames de la Dolors Boatella en ment he pensat:

Badalona no s’ho mereix, refot!

El PSC: S’adona que està a punt de donar l’alcaldia a un tal Garcia Albiol, encara que sigui indirectament. L’alcalde Serra, agosarat com mai pensa ‘No pot ser! S’ha de fer alguna cosa valenta!” I en un acte de generositat sense precedents marca una nova manera de fer política a Badalona, en el PSC i en el món occidental. Un petit pas que els podria portar a la glòria i que semblaria, i de fet seria, bastant desinteressat: Recolzarem Ferran Falcó com a alcalde de Badalona per evitar un mal major i complir amb les nostres promeses electorals: que és que no sigui alcalde l’Albiol.

ICV-EUiA: S’adona que (PSC=9, CIU=4, mecatxis en falta un!) Garcia Albiol arribaria a la cadira d’alcalde de Badalona per culpa d’un sol vot. Aleshores, sense deixar de ser inteligents i d’esquerres de debò, permeten explícitament a un dels tres regidors que han sortit que voti Ferran Falcó per ser alcalde -amb roda de premsa inclosa;)–, mostrant una valentia sense precedents! Recolzarem Ferran Falcó com a alcalde de Badalona per evitar un mal major i complir amb les nostres promeses electorals: que és que no sigui alcalde l’Albiol.

CIU: Estabornit per la bona nova, es desfà donant gràcies a PSC i ICV-EUiA –aquest darrers no entren en el govern, a menys que vulguin, és clar– i amb la difícil tasca de governar amb una absoluta minoria, se’ls gira molta feina. Reparteixen el poder proporcionalment als escons que ha obtingut, mostrant un agraïment sense precedents en la història de la nostra ciutat i de Catalunya. I sabedors de ser el protagonistes d’una història de generositat i valentia única, s’intal·len en un discurs humil!

Tots tres compleixen les promeses. El tal Garcia Albiol no arriba al poder. S’explicita que ha estat un pacte de ciutat entre el generós PSC, l’històric i responsable ICV-EUiA i l’agraït CIU.

La resta de forces queden perplexes, o sigui: tots –protagonistes o no– comencen a treballar una nova manera de governar Badalona sense interesos partidistes.

Jo em cobro la idea amb… dos cafès –un per mi i un altre per a la Dolors, és just!–, Ferran?

És que si no, no hi haurà ‘dream’ en quatre anys…

Posted on Mai 24, 2011, in badaleak, Badalona, CIU, Fem-ho plegats, Fent bullir l'olla, ICV-EUiA, JERC, Pep Mita and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentari.

 1. Edgar Sanchez Tejada

  tant faltat detalls com “y fueron felices y comieron perdices”…

  LO PUTO CRACK ¡¡

  En tot cas… cony aquesta gent está aquí per algo mes que guanyar eleccions. SI tenen uns ideals estan an la obligacio de negociar i cedir.. i cedir molt si es necesari per tal de poder tirar Badalona endavant.

  Jo personalment crec tant en mi que faria el que fos per no deixar que un altre fes una feina que jo puc fer millor.

  Si realment ( realment) creies que amb Albiol la ciutat aniria enrera i que jo tinc la clau… cediria amb el que fos pel be dels meus conciutadans.

  Si realment crec que ha guanyat vots en base a mentides , no el deixaria mai governar. faria el que fos per no governar i tot seguit m’aproparia als que crec que l’Albiol ha enganyat per fer-lis veure que no ens oblidem de ningú i que tambe tenim capacitat de resoldre aquests suposats problemes.

  Si realment crec que l’Albiol a fet servir la xenofobia i la por de la gent de manera inacceptable pactaria amb qui fos… per que hi ha un BE superior que fa posible pactar amb els altres… i als altres també cedeixen i ho fem plegats ( i de pas ERC-Accent tmabé guanyarien )

  Pero de debo tothom creu que Albiol ha guanyat per la mentida… la demagogia.. la por… la xenofobia…

  SI no arriban a un acord voldrá dir que en el fons algú creu que ha guanyat per que ha sabut escoltar a la gent i per que ha fet millor feina que la resta.

  I com tot a la vida quan no estás convençut d’algu .. no ho aconsegueixes.. i com a exemple us diré que la meva filla de 4 anys encara dorm amb mi… i es per que en el fons .. M’agrada.

  Ens uns dies veurem si les conviccions de cadascú son reals..o no ¡¡¡

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: