Quan vivíem al 3 i 7 fan 13 tot era més fàcil

Fa pocs dies, vaig penjar al facebook i al twitter aquest poema de l’Enric Casassas:

Jo quan vivia al 3 i 7 fan 13 tot era més fàcil
i ara que em dus al 2 i 2 són 4 vaig al naufragi.

Es fotut topar-se contra la paret o contra un vidre transparent, fa mal, fas el ridícul i et desconcerta. Ara, fotre’ns de morros contra el mirall ens dóna la oportunitat de separar-nos uns metres enrera i fer-nos una ullada de dalt a baix. 2 i 2 són quatre i si no ho entenem anirem de pet al naufragi.

Si durant quatre o vint-i-quatre anys vius instal·lat en la idea que 3 i 7 fan 13 i te’n surts, ole tu i la teva màgia! Ara, si aterres i la matemàtica pura, tossuda, et fa baixar de la lluna, aprofita i rectifica. Només l’Alícia sabia trespassar el mirall, tu no.

Sembla, però, que els polítics no s’adonen que darrera el mirall hi ha una paret de formigó. Si tot ho fan com ho han fet fins ara, tu, tots, tothom, tot acabarà com ha acabat ara. I Badalona no n’és l’exepció.

Una altra cosa.

Quatre anys manats per un govern municipal format per 11 persones que sumen 11, però que la seva capacitat de gestionar ciutats en crisi no arriba al 0,5, dóna com a resultat el no-govern municipal total. Campi qui pugui. En això sí, que no són exagerats els que pensen que hem tornat a l’ajuntament franquista i els seus consistoris en l’ombra.

No fa massa anys un conegut pastisser de Badalona, s’asfaltava ell mateix el davant de casa seva i s’arreglava la seva vorera. No era un tronat, era un avançat al seu temps, ell ja ho venia venir feia temps.

Posted on Juny 14, 2011, in badaleak, Badalona, Fent bullir l'olla, Pep Mita and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: